Aktuellt

InterSystems belönas för årets datadrivna produkt vid National Technology Awards

InterSystems belönas som en pionjär inom datadriven teknologi vid det årliga evenemanget i Storbritannien

Stockholm, Sverige, 31 maj, 2022 – InterSystems, en leverantör av företagslösningar för digital transformation som hjälper kunder att lösa de mest kritiska datautmaningarna, har tillkännagivit att de fick det prestigefyllda utmärkelsen Data Driven Product of the Year vid årets National Technology Awards i Storbritannien.

Utmärkelsen bekräftar styrkan hos InterSystems IRIS och vilken påtaglig skillnad dataplattformen gör för företag inom en mängd olika branscher – från finansiella tjänster och hälsovård till logistik och försörjningskedja.

InterSystems IRIS är en primär molnbaserad dataplattform och använder sig av innovativa teknologier, såsom maskininlärning och inbyggd analys, för att eliminera behovet av att implementera och integrera flera tekniker. Detta resulterar i mindre kod, färre systemresurser, mindre underhåll och högre ROI för kunderna.

Med högpresterande databashantering, interoperabilitet och analysfunktioner inbyggt från grunden, påskyndar och förenklar InterSystems IRIS de mest krävande applikationerna.

Det årliga National Technology Awards hyllar pionjärer inom teknik och excellens. InterSystems brittiska regionchef Chris Norton, tog emot priset vid ceremonin i London där företaget hade nominerats i fyra kategorier för båda sina dataplattformar InterSystems IRIS och InterSystems IRIS for Health. Han kommenterar utmärkelsen så här:

– Vi är hedrade över att ha fått priset för Data Driven Product of the Year för vår InterSystems IRIS cloud-first dataplattform. Vi ser varje dag hur våra innovativa lösningar gör det möjligt för våra kunder att extrahera insikter i takt med ständigt intensifierade strömmar av komplex, rå och diversifierad data. Vilket leder till allt från ökad effektivitet, smidighet och motståndskraft, till att förbättra kundupplevelsen och patientvård samt skapa nya intäktsströmmar. Denna utmärkelse erkänner detta och visar på det hårda arbete och engagemang som alla på InterSystems lägger ner, för att säkerställa att både vi och våra lösningar hjälper våra kunder att uppnå sina ambitioner.

 

Mer information om IRIS-produkten från InterSystems finns att läsa på

https://www.intersystems.com/products/intersystems-iris/

Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
Freeing Data Through Seamless Interoperability

Ladda ner denna enkla tabell som visar två av våra produkter och vad de erbjuder för funktioner.

Ladda ner
pdf
Success with Healthcare Data Integration at Scale

Ladda ner denna pdf och läs om fyra stycken solskenshistorier, efter att kunder implementerat våra lösningar.

Ladda ner
pdf
The Forrester Wave: Multimodel Data Platforms Report

Här kan du ladda ner The Forrester Waves “Multimodel Data Platforms” report. InterSystems placerar sig högt än en gång.

Ladda ner