Aktuellt

InterSystems lanserar ny plattform för hantering av sjukvårdsdata i molnet

InterSystems lanserar HealthShare Health Connect Cloud som är en ny platform-as-a-service (PaaS), InterSystems. Health Connect Cloud innebär bland annat en förbättrad automatisering och hantering av patientdata inom vården. Tjänsten effektiviserar interoperabilitet och dataintegration mellan kliniska system och applikationer. 

Även om vården  historiskt sett varit långsam med att anamma molnteknik, har många vårdorganisationer idag migrerat åtminstone vissa arbetsbelastningar till molnet. Inom vården är migrering och lagring av data i molnet en känslig process som kräver en hög säkerhetsnivå. En vanlig missuppfattning är att molnet är mindre säkert. Det har bidragit till en långsammare övergång till molnet, men i verkligheten menar 94 procent av företag betydande förbättringar av säkerheten efter att ha gått över till molnet. 

Health Connect Cloud gör det möjligt för sjukvårdsorganisationer att dra fördel av molnets säkerhetsfördelar, samtidigt som det innebär betydande skalbarhet och högre tillgänglighet. Allt samtidigt som den tid och de resurser som krävs för att distribuera och driva systemet minimeras.

– Health Connect Cloud förser vårdorganisationer med den integrationsmotor som krävs för att automatisera säker leverans av patientdata över och mellan olika system, säger Johan Nordström, regionchef Skandinavien på InterSystems, och fortsätter:

– Health Connect har visat sig framgångsrik i krävande och dataintensiva miljöer. Health Connect Cloud ger möjlighet för verksamheter att påskynda dataintegration och anslutningsprocesser, minska kraven på resurser och IT-personal och förbättra övergripande hantering av patientdata.

Health Connect Cloud är tillgängligt nu. Läs mer här.Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
InterSystems IRIS

Lär dig mer om hur InterSystems IRIS-plattform fungerar

Ladda ner
pdf
InterSystems produktfolder

Läs om vilka produkter InterSystems tillhandahåller

Ladda ner
pdf
The Global Fintech Landscape

Läs denna omfattade rapport om den globala fintechmarknaden (utmaningar, samarbeten och molnet)

Ladda ner