Aktuellt

InterSystems och Ortelius ingår partnerskap för att förbättra erbjudandet om digitala tvillingar

Malmö-baserade Ortelius, ett digitalt tvillingteknologiföretag, samarbetar med Boston-baserade InterSystems för att erbjuda kombinerade lösningar med unik förmåga att modellera verksamheter tillsammans med high-speed data storage och machine learning förmåga.

– Vi är stolta och glada över att samarbeta med InterSystems som är ledande inom dataplattformsteknologi. Som partners erbjuder vi det bästa av två världar, nämligen att gripa sig an modellering av komplexa verksamhetsberoenden och hanteringen av stora mängder data. Det skapar nytta åt en verksamhet att sätta sina stora volymer av data i ett förståeligt sammanhang, samtidigt som det minskar risken i beslutsfattandet. Dessutom ökar machine learning-förmågan avsevärt. Lösningen frigör tid och minskar kostnaderna för att söka och samordna information, och ger kunderna verktygen att fokusera på accelererad tillväxt och trovärdiga data att fatta beslut på, säger Ulf Jensen, VD på Ortelius.

Inorigo®-plattformen, tillsammans med InterSystems IRIS-plattform, innebär att en kund kan skapa en dynamisk digital tvilling av sin verksamhet och ha sina system helt sammankopplade, samtidigt som de inte har någon övre gräns för hur mycket data som kan lagras och analyseras i realtid.

– Vi är glada över att inleda detta samarbete med Ortelius, som är en framstående aktör inom digitala tvillingar. Vårt mål är att förse dem med vår expertis inom datalagring. Det är ett partnerskap med strategisk räckvidd som syftar till att bättre serva kunderna”, säger Johan Nordström, Sales Executive på InterSystems.

– Datahantering och att koppla den till en pålitlig 360°-vy av ditt företag är heta ämnen och kommer att fortsätta att vara det. Tillsammans med InterSystems ligger vi i framkant. Den kombinerade plattformen har unika förmågor att bygga skalbara digitala tvillingar i kombination med low-code applikationsutveckling, avancerad analys inom AI som machine learning och natural language processing, fortsätter Ulf Jensen.

Ortelius använder inorigo® för att skapa digitala tvillingar av alla olika delar av ett företag. Delarna kan kopplas ihop, som byggstenar, till en fungerande helhet, vilket gör det möjligt att bygga en digital tvilling av hela företaget i ett stegvis tillvägagångssätt. Med inorigo® utvecklas ett gemensamt språk för hela verksamheten och all dess data, aktiviteter och relationer i en verksamhet, vilket gör det mycket lättare för organisationer att utbyta system och integrera nya affärsmodeller.

Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
MiBa Project

En gemensam databas ger järnkoll på pandemin i Danmark.

Ladda ner
pdf
Region Örebro

Med rätt plattform kan IT-avdelningen hantera högre krav i Örebro.

Ladda ner
pdf
Future Gazing: Healthcare in 2021 and Beyond

Under pandemin ökade behovet av att digitaliserar sjukvården och på lång sikt kommer en mer patientcentrerad vård att ge bättre kvalitet.

Läs mer