Aktuellt

Nu tar InterSystems över driften av sin dataplattform på Amazon

InterSystems som gjort sig ett namn med innovativa lösningar för datahantering lanserar InterSystems IRIS data platform and InterSystems IRIS for Health som fullservicetjänster på den populära publika molnplattformen Amazon Web Services (AWS).

Det innebär att InterSystems tar hand om all administration och övervakning av tjänsterna, så att kunderna kan ägna sig åt att lösa sina utmaningar med hantering av information.

Med InterSystems fullservicetjänster på AWS hanteras prestanda, säkerhet, tillgänglighet och annat som hör till den dagliga driften helt av InterSystems. Det gör det enklare för en kund att fokusera på sin kärnverksamhet, i stället för att ägna sig åt installationer av mjukvara, skötsel av infrastruktur, övervakning, att garantera hög tillgänglighet, säkerhetsuppdateringar och uppgraderingar.

Vi sköter om design av och planering för tjänsterna på AWS, och ser till att de är säkra och skalbara, med goda prestanda. Kunderna får fördelarna med molnet, utan den komplexitet som hör till om de sköter driften själva, säger Scott Gnau, ansvarig för dataplattformar på InterSystems

InterSystems IRIS som är en plattform för hantering av databaser, interoperabilitet och dataanalys kan köras på alla populära publika molnplattformar, och även i multimoln- och hybridmiljöer. Med InterSystems IRIS slipper man integrera olika tekniklösningar för att koppla ihop databaser och applikationer som finns i avskilda silos. Det gör att det blir enklare att bygga applikationer som drar nytta av maskininlärning med höga prestanda.

Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
MiBa Project

En gemensam databas ger järnkoll på pandemin i Danmark.

Ladda ner
pdf
Region Örebro

Med rätt plattform kan IT-avdelningen hantera högre krav i Örebro.

Ladda ner
pdf
Future Gazing: Healthcare in 2021 and Beyond

Under pandemin ökade behovet av att digitaliserar sjukvården och på lång sikt kommer en mer patientcentrerad vård att ge bättre kvalitet.

Läs mer