Aktuellt

Gartner Peer Insights Customer First program

Vi deltar i Gartner Customer First-programmet och får därmed opartiska recensioner från alla våra kunder.

InterSystems IRIS-dataplattform, har för närvarande 4,6 (av fem) stjärnor på Gartner Peer Insights. InterSystems IRIS är dessutom den enda av de 16 leverantörerna som ingår i Gartner Magic Quadrant 2020 för Cloud Database Management Systems som har gått med i Gartner Peer Insights Customer First-programmet.

Gartner Customer First-märket visar att en teknikleverantör välkomnar både positiv och negativ feedback från Gartner Peer Insights-communityn och använder kundinsikter för att driva produktutveckling, service och support, säger Johan Nyström, försäljningschef på InterSystems.

InterSystems erkändes också 2020 med ett Gartner Peer Insights Customers Choice for Operational Database Management Systems (ODBMS), för andra året i rad.

Vårt motto är och har alltid varit att ta hand om kunden och bygga fantastiska produkter. Vi är stolta över att erbjuda våra kunder en miljö där de känner sig uppmuntrade att dela ärlig, opartisk feedback som informerar hur vi förbättrar våra produkter och tjänster för att bäst tillgodose deras behov, säger John Paladino, vice vd, kundtjänster, InterSystems.

InterSystems IRIS är en molnoberoende dataplattform som kan distribueras på alla större offentliga moln och stöder multimoln- och hybridmiljöer. InterSystems IRIS eliminerar behovet av att integrera flera teknologier och gör det lättare att bygga högpresterande applikationer för maskininlärning som kopplar samman data och applikationssilor.

Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
MiBa Project

En gemensam databas ger järnkoll på pandemin i Danmark.

Ladda ner
pdf
Region Örebro

Med rätt plattform kan IT-avdelningen hantera högre krav i Örebro.

Ladda ner
pdf
Future Gazing: Healthcare in 2021 and Beyond

Under pandemin ökade behovet av att digitaliserar sjukvården och på lång sikt kommer en mer patientcentrerad vård att ge bättre kvalitet.

Läs mer