Aktuellt

Bäst i klassen enligt Forrester

Analysföretaget Forrester har utsett InterSystems dataplattform IRIS som “Leader” i The Forrester Wave Multimodel Data Platforms, Q3 2021. Forrester utvärderade 15 leverantörer baserat på 26 kriterier i tre kategorier: nuvarande erbjudande, strategi och marknadsnärvaro. Vid utvärderingen fick InterSystems högsta möjliga poäng inom distribution, prestanda, skalbarhet, analys/sök, arbetsbelastningar, teknisk support, installationsbas, användningsfall och transaktion.

InterSystems IRIS-dataplattform gör det möjligt för organisationer att snabbt utveckla, distribuera och exekvera dataintensiva analysapplikationer. Genom att göra det enklare att bygga högpresterande, maskininlärningsaktiverade applikationer som kopplar samman data och applikationer i silos förenklar InterSystems IRIS arkitekturer och driver de smarta sammanflätade datanätverk som krävs för att möta moderna affärsbehov.

Forrester Wave-utnämningen bekräftar kvaliteten i InterSystems IRIS-dataplattform när det gäller att driva applikationer och analyser i moderna miljöer. Fantastiskt kul att få arbeta med erkända lösningar som så tydligt bidrar till smartare och effektivare IT-miljöer och verksamheter, som leder till bättre och snabbare beslut och kundupplevelser. Behoven av effektiv interoperabilitet eller datasamordning ökar på många håll i takt med att IT-miljöerna blir allt mer komplexa, säger Johan Nordström, Nordenchef på InterSystems

Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
MiBa Project

En gemensam databas ger järnkoll på pandemin i Danmark.

Ladda ner
pdf
Region Örebro

Med rätt plattform kan IT-avdelningen hantera högre krav i Örebro.

Ladda ner
pdf
Future Gazing: Healthcare in 2021 and Beyond

Under pandemin ökade behovet av att digitaliserar sjukvården och på lång sikt kommer en mer patientcentrerad vård att ge bättre kvalitet.

Läs mer