Aktuellt

InterSystems nya Sales Executive breddar erbjudandet på den skandinaviska marknaden

Johan Nordström är sedan april InterSystems nya Sales Executive för Skandinavien. Han har lång erfarenhet av försäljning och affärsutvecklings från en rad olika teknikföretag och start-ups och har tidigare arbetat som bland annat utvecklingschef och frilansande konsult. Idag är Johan Nordström ansvarig för att utvidga InterSystems kundbas på de skandinaviska marknaderna, men även för att bredda företagets erbjudande i Skandinavien.

– På den skandinaviska marknaden har InterSystems produkter för hälso- och sjukvård varit välkända under en längre tid. Men det som är framstående med InterSystems är den breda produktportföljen som kan stötta upp och möta behov inom allt från finanssektorn och detaljhandeln till utvecklingsprocesser för Internet of Things (IoT), säger Johan Nordström.

Att bredda erbjudandet och öka kunskapen kring InterSystems produkter på den skandinaviska marknaden har blivit än viktigare till följd av covid-19-pandemin. Digitaliseringen av samhället har accelererat och fler företag och samhällsaktörer måste växla upp arbetat med nya tekniska lösningar för att hinna med i omställningen, framtidssäkra sina verksamheter och möta upp kunders och intressenters behov.

– Utvecklingen har gått snabbt. Behovet av stabila tekniska lösningar har ökat och datainsamlingen har blivit allt mer omfattande. Det innebär att säkerhets- och integritetsfrågor blir viktigare. Här spelar InterSystems produkter och lösningar en nyckelroll: vi erbjuder ett stabilt och hållbart fundament när det kommer till utvecklingen av morgondagens tekniska lösningar, menar Johan Nordström.

InterSystems molnbaserade dataplattform IRIS är utformad för utvecklare som bygger högpresterande och datakrävande applikationer. Plattformen tillhandahåller effektiv databashantering, interoperabilitet och avancerade analysfunktioner, som gör det möjligt för användare att snabbt och säkert utveckla verksamhetsoptimerande applikationer. Plattformen är unikt rustad för att möjliggöra både dagens och framtidens unika lösningar menar Johan Nordström och avslutar:

– InterSystems har redan bevisat sitt värde för marknaden och nu handlar det mer om hårt arbete på regional nivå för att bygga vidare på verksamheten. InterSystems är marknadsledande och arbetar aktivt med att utveckla hållbara produkter som stöttar kunder på lång sikt. Det innebär även ett enormt teamwork och samarbete med våra implementeringspartners, allt för att erbjuda lösningar som skapar nytta och värde för våra kunder.

Fler ämnen

”Med informationsteknik som samlar omfattande patientinformation ser vi till att de som är i störst behov får den vård de behöver”
Virtuosa Corporation och Guerbert väljer IRIS for Health™

Etiketter

Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
InterSystems Data Integration Solutions for Reference Labs

Lär dig mer om hur HealthShare Health Connect kan förenklar digital transformation och öka konkurrenskraften.

Ladda ner
pdf
Health Connect Fact Sheet

Ladda ner vårt faktablad om HealthShare Health Connect.

Ladda ner
pdf
Success with Healthcare Data Integration at Scale

Fyra framgångshistorier inom dataintegration och digital transformation i sjukvården. Ladda ner vår pdf här.

Ladda ner