Intersystems Updates

InterSystems nya Sales Executive breddar erbjudandet på den skandinaviska marknaden

Johan Nordström är sedan april InterSystems nya Sales Executive för Skandinavien. Han har lång erfarenhet av försäljning och affärsutvecklings från en rad olika teknikföretag och start-ups och har tidigare arbetat som bland annat utvecklingschef och frilansande konsult. Idag är Johan Nordström ansvarig för att utvidga InterSystems kundbas på de skandinaviska marknaderna, men även för att bredda företagets erbjudande i Skandinavien.

– På den skandinaviska marknaden har InterSystems produkter för hälso- och sjukvård varit välkända under en längre tid. Men det som är framstående med InterSystems är den breda produktportföljen som kan stötta upp och möta behov inom allt från finanssektorn och detaljhandeln till utvecklingsprocesser för Internet of Things (IoT), säger Johan Nordström.

Att bredda erbjudandet och öka kunskapen kring InterSystems produkter på den skandinaviska marknaden har blivit än viktigare till följd av covid-19-pandemin. Digitaliseringen av samhället har accelererat och fler företag och samhällsaktörer måste växla upp arbetat med nya tekniska lösningar för att hinna med i omställningen, framtidssäkra sina verksamheter och möta upp kunders och intressenters behov.

– Utvecklingen har gått snabbt. Behovet av stabila tekniska lösningar har ökat och datainsamlingen har blivit allt mer omfattande. Det innebär att säkerhets- och integritetsfrågor blir viktigare. Här spelar InterSystems produkter och lösningar en nyckelroll: vi erbjuder ett stabilt och hållbart fundament när det kommer till utvecklingen av morgondagens tekniska lösningar, menar Johan Nordström.

InterSystems molnbaserade dataplattform IRIS är utformad för utvecklare som bygger högpresterande och datakrävande applikationer. Plattformen tillhandahåller effektiv databashantering, interoperabilitet och avancerade analysfunktioner, som gör det möjligt för användare att snabbt och säkert utveckla verksamhetsoptimerande applikationer. Plattformen är unikt rustad för att möjliggöra både dagens och framtidens unika lösningar menar Johan Nordström och avslutar:

– InterSystems har redan bevisat sitt värde för marknaden och nu handlar det mer om hårt arbete på regional nivå för att bygga vidare på verksamheten. InterSystems är marknadsledande och arbetar aktivt med att utveckla hållbara produkter som stöttar kunder på lång sikt. Det innebär även ett enormt teamwork och samarbete med våra implementeringspartners, allt för att erbjuda lösningar som skapar nytta och värde för våra kunder.

More topics

”Med informationsteknik som samlar omfattande patientinformation ser vi till att de som är i störst behov får den vård de behöver”
Virtuosa Corporation och Guerbert väljer IRIS for Health™

Tags

More Topics

Our Events

VITALIS 2020

Digital Event - The Swedish Exhibition & Congress Centre, Gothenburg
25. - 26. August 2020

InterSystems will participate in this year’s digital edition of Vitalis, the leading arena for eHealth in the Nordics. Visit our virtual booth and speak to our leading experts about how our interoperability solution HealthShare and data platform IRIS for Health enables future-safe and patient-centric healthcare. For more information about InterSystems and our programme for Vitalis, please contact Johan Nordström (Johan.Nordstrom@intersystems.com).

HIMSS & Health 2.0 European Digital Event

Helsinki, Finland
7.-11.9.2020

The event will bring the best of both worlds: HIMSS’s knowledge, expertise and thought leadership in healthcare digitisation, and Health 2.0’s network of entrepreneurs and investors showcasing the latest innovative health tech solutions. Featuring best practices and thought leadership from the brightest minds in Finland and across Europe, this digital European healthcare event sets the virtual stage for inspired conversations and solutions to be further developed and realized at the face-to-face event in Helsinki in June 2021

InterSystems Virtual Summit 2020

Virtual Event
October 20-22, 27-29, October 30 & November 2, November 3-5

Coming Virtually to Wherever You Are and whatever your time zone. We know we’re on new ground, but if this pandemic has taught us anything, it’s adaptability, which, coincidentally is the theme of our keynotes. There will be something for everyone at Virtual Summit, whether you’re a tech-savvy executive, a technical manager, a developer or a systems integrator. So sign up to receive notifications about registration, speakers, and technical session descriptions.

Downloads

pdf
Responsiveness Is More Important Than Ever Before

Around the world, our partners are doing the work that matters most right now. And they’re doing it with the help of InterSystems.

InterSystems Video
pdf
InterSystems IRIS Data Platform

Machine Learning Made Easy – InterSystems IntegratedML

Win the Artificial Intelligence Talent War With an Easy-to-Develop, Easy-to-Deploy Machine Learning Solution

Download
pdf
InterSystems IRIS Technology Brief

InterSystems IRIS: A New Data Platform for Transactional-Analytic Applications

Historically, transactional applications (dealing with real-time data) and analytic applications (dealing with historical and other non real-time data) were separate entities.

Download