Aktuellt

Gartner Peer Insights 2020: Tack för förtroendet!

Gartner Peer Insights har under de senaste tolv månaderna publicerat hela 113 omdömen om InterSystems lösningar. Vi kan stolt konstatera att vårt genomsnittliga kundbetyg landade på 4,7 av 5,0 stjärnor, vilket är det bästa resultatet i kategorin Operational Database Management Systems.

“Den extremt positiva feedback som vi har fått av Gartner Peer Insights 2020 är redan nu en av årets höjdpunkter. Nära samarbete med våra partners har alltid varit en viktig pelare i vår företagsfilosofi. Denna utmärkelse är ett värdefullt bevis på att vårt engagemang bidrar till framgång,” säger en Johan Nordstrom, Sales Executive, Scandinavia.

Den höga prestandan hos InterSystems IRIS bekräftas av slutanvändare

Omdömen från flera verifierade slutanvändare, baserade på direkta erfarenheter vid inköp, implementering och drift av lösningarna, bekräftar att InterSystems har förmågan att leverera där det behövs. Gartner Peer Insights omdömen belyser även att dataplattformen InterSystems IRIS är en etablerad lösning som lägger grunden för en effektiv datastrategi.

“En stabil applikationsplattform som baseras på toppmodern programvaruteknologi, och som dessutom kommer med förstklassig teknisk support.”

 “Man får mer än man är van vid från konkurrerande produkter.”

 “Snabb, effektiv och pålitlig.”

 Vad har framtiden att erbjuda?

Vi utvecklar och anpassar alltid våra lösningar och erbjudanden efter kundernas behov. Dataplattformen InterSystems IRIS är ett exempel på en lösning som vi kontinuerligt förbättrar för att användaren ska kunna dra nytta av innovation och optimerad prestanda. Nyligen lanserades den uppgraderad versionen InterSystems IRIS 2020.1, med avancerad produktutbyggnad, såsom IntegratedML, och med ökad hastighet. Vårt fokus framåt är att fortsatt leverera innovativa lösningar och se till att våra kunder alltid är nöjda.

Fler ämnen

Virtuosa Corporation och Guerbert väljer IRIS for Health™
”Vi erbjuder ett stabilt och hållbart fundament när det kommer till utvecklingen av morgondagens tekniska lösningar”

Fler ämnen

Våra evenemang

Nedladdningar

pdf
InterSystems Data Integration Solutions for Reference Labs

Lär dig mer om hur HealthShare Health Connect kan förenklar digital transformation och öka konkurrenskraften.

Ladda ner
pdf
Health Connect Fact Sheet

Ladda ner vårt faktablad om HealthShare Health Connect.

Ladda ner
pdf
Success with Healthcare Data Integration at Scale

Fyra framgångshistorier inom dataintegration och digital transformation i sjukvården. Ladda ner vår pdf här.

Ladda ner