Intersystems Updates

Gartner Peer Insights 2020: Tack för förtroendet!

Gartner Peer Insights har under de senaste tolv månaderna publicerat hela 113 omdömen om InterSystems lösningar. Vi kan stolt konstatera att vårt genomsnittliga kundbetyg landade på 4,7 av 5,0 stjärnor, vilket är det bästa resultatet i kategorin Operational Database Management Systems.

“Den extremt positiva feedback som vi har fått av Gartner Peer Insights 2020 är redan nu en av årets höjdpunkter. Nära samarbete med våra partners har alltid varit en viktig pelare i vår företagsfilosofi. Denna utmärkelse är ett värdefullt bevis på att vårt engagemang bidrar till framgång,” säger en Johan Nordstrom, Sales Executive, Scandinavia.

Den höga prestandan hos InterSystems IRIS bekräftas av slutanvändare

Omdömen från flera verifierade slutanvändare, baserade på direkta erfarenheter vid inköp, implementering och drift av lösningarna, bekräftar att InterSystems har förmågan att leverera där det behövs. Gartner Peer Insights omdömen belyser även att dataplattformen InterSystems IRIS är en etablerad lösning som lägger grunden för en effektiv datastrategi.

“En stabil applikationsplattform som baseras på toppmodern programvaruteknologi, och som dessutom kommer med förstklassig teknisk support.”

 “Man får mer än man är van vid från konkurrerande produkter.”

 “Snabb, effektiv och pålitlig.”

 Vad har framtiden att erbjuda?

Vi utvecklar och anpassar alltid våra lösningar och erbjudanden efter kundernas behov. Dataplattformen InterSystems IRIS är ett exempel på en lösning som vi kontinuerligt förbättrar för att användaren ska kunna dra nytta av innovation och optimerad prestanda. Nyligen lanserades den uppgraderad versionen InterSystems IRIS 2020.1, med avancerad produktutbyggnad, såsom IntegratedML, och med ökad hastighet. Vårt fokus framåt är att fortsatt leverera innovativa lösningar och se till att våra kunder alltid är nöjda.

More Topics

Our Events

VITALIS 2020

Digital Event - The Swedish Exhibition & Congress Centre, Gothenburg
25. - 26. August 2020

InterSystems will participate in this year’s digital edition of Vitalis, the leading arena for eHealth in the Nordics. Visit our virtual booth and speak to our leading experts about how our interoperability solution HealthShare and data platform IRIS for Health enables future-safe and patient-centric healthcare. For more information about InterSystems and our programme for Vitalis, please contact Johan Nordström (Johan.Nordstrom@intersystems.com).

HIMSS & Health 2.0 European Digital Event

Helsinki, Finland
7.-11.9.2020

The event will bring the best of both worlds: HIMSS’s knowledge, expertise and thought leadership in healthcare digitisation, and Health 2.0’s network of entrepreneurs and investors showcasing the latest innovative health tech solutions. Featuring best practices and thought leadership from the brightest minds in Finland and across Europe, this digital European healthcare event sets the virtual stage for inspired conversations and solutions to be further developed and realized at the face-to-face event in Helsinki in June 2021

InterSystems Virtual Summit 2020

Virtual Event
October 20-22, 27-29, October 30 & November 2, November 3-5

Coming Virtually to Wherever You Are and whatever your time zone. We know we’re on new ground, but if this pandemic has taught us anything, it’s adaptability, which, coincidentally is the theme of our keynotes. There will be something for everyone at Virtual Summit, whether you’re a tech-savvy executive, a technical manager, a developer or a systems integrator. So sign up to receive notifications about registration, speakers, and technical session descriptions.

Downloads

pdf
Responsiveness Is More Important Than Ever Before

Around the world, our partners are doing the work that matters most right now. And they’re doing it with the help of InterSystems.

InterSystems Video
pdf
InterSystems IRIS Data Platform

Machine Learning Made Easy – InterSystems IntegratedML

Win the Artificial Intelligence Talent War With an Easy-to-Develop, Easy-to-Deploy Machine Learning Solution

Download
pdf
InterSystems IRIS Technology Brief

InterSystems IRIS: A New Data Platform for Transactional-Analytic Applications

Historically, transactional applications (dealing with real-time data) and analytic applications (dealing with historical and other non real-time data) were separate entities.

Download